Foto ter illustratie
WILDSUGGESTIES
Voorgerechten
Kroketjes van fazant brabançonne met waterkers en veenbessen marmelade | € | 16,50 |
Carpaccio van hert met parmezaan, rucola, pesto, balsamico en croutons | € | 16,90 |
Hoofdgerechten
Gevulde parelhoenfilet met winterbouquet, dragonsaus en kroketten | € | 29,90 |
Everzwijnfilet met witloof, graanmosterdsaus en broccoligratin | € | 28,70 |
Desserten
Tarte Tatin met speculoosijs en kletskop | € | 12,90 |
Pannenkoeken (van 14u tot 17u30)
Pannenkoek met suiker, siroop, confituur of Nutella | € | 5,50 |
Pannenkoek met vanille-ijs | € | 7,00 |
Pannenkoek met vanille-ijs en chocoladesaus | € | 9,00 |
extra’s: | ||
Extra slagroom | € | 2,50 |
Extra chocoladesaus | € | 2,50 |
Extra bol ijs | € | 2,50 |