Foto ter illustratie
SUGGESTIES
Voorgerechten
Terrine van boerenpaté met confituur van rode ajuin en een fris slaatje | € | 12,90 |
Witloofroomsoep met kippenballetjes | € | 7,00 |
Hoofdgerechten
Balletjes in Luikse saus met wortelpuree | € | 21,50 |
Everzwijnfilet met witloof, graanmosterdsaus en broccoligratin | € | 24,90 |
Traaggegaarde ribs met honing of gekruid, met frietjes en een fris slaatje | € | 25,50 |
Scampi diabolique met rijst | € | 27,00 |
Desserten
Chocolade moelleux met vanille-ijs | € | 12,80 |
Brusselse wafel met slagroom | € | 8,00 |
Pannenkoeken (van 14u tot 17u30)
Pannenkoek met suiker, siroop, confituur of Nutella | € | 5,50 |
Pannenkoek met vanille-ijs | € | 7,00 |
Pannenkoek met vanille-ijs en chocoladesaus | € | 9,00 |
extra’s: | ||
Extra slagroom | € | 2,00 |
Extra chocoladesaus | € | 2,50 |
Extra bol ijs | € | 2,50 |