Foto ter illustratie
WILDSUGGESTIES
Voorgerechten
Romige pompoensoep met gerookt spek | € | 7,50 |
Pastei van fazant met een uienchutney en brioche toast | € | 14,90 |
Hoofdgerechten
Linguini met salie, boschampignons, hoeveboter en parmezaan | € | 20,50 |
Ragout van wild met perensiroop, witloofslaatje en kroketten | € | 28,90 |
Hertensteak met bordelaisesaus, wintergroenten en kroketten | € | 29,90 |
Desserten
Crème brûleé | € | 11,50 |
Pannenkoeken (van 14u tot 17u30)
Pannenkoek met suiker, siroop, confituur of Nutella | € | 5,50 |
Pannenkoek met vanille-ijs | € | 7,00 |
Pannenkoek met vanille-ijs en chocoladesaus | € | 9,00 |
extra’s: | ||
Extra slagroom | € | 2,50 |
Extra chocoladesaus | € | 2,50 |
Extra bol ijs | € | 2,50 |